PIZZERIA RESTAURANTE CAIRO-BELLA ITALIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Restaurante Cairo-Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 13:06 Moesten te lang wachten, en weinig eten kwa prijs. Kwaliteit was daar in tegen wel goed. Ik zal er persoonlijk niet snel weer wat bestellen, te duur na hoeveelheid eten, met z'n vieren niet genoeg aan.
2 apr 2024 om 21:32 Vlees was lekker . Maar de broodjes waren een beetje te zoutig naar mijn smaak . Ze waren precies op de aangegeven tijd bij ons
30 mrt 2024 om 19:21 Top service en heerlijk eten!
24 mrt 2024 om 0:39 Er zat wederom geen pita broodje bij de schotel.
10 mrt 2024 om 20:20 Top service
8 mrt 2024 om 20:30 Shoarma was zeker 2x opgewarmd en shaslik waren 2 stukjes vlees zonder verder iets wat bij shaslick hoort. Bezorgtijd stond op de site ca 25 minuten maar uiteindelijk hebben we 97 minuten moeten wachten. Dus dit doen we niet weer
3 mrt 2024 om 19:33 Heel goed! De hamburgers en gyros boxen waren dik in orde!
28 feb 2024 om 21:13 Het eten was als vanouds lekker . Altijd een warm welkom en vriendelijk personeel.
19 feb 2024 om 8:04 De tijdsweergave wanneer de bestelling gereed is klopt niet. Daarom waren de pizza en de aardappeltjes al koud toen we thuiskwamen
18 feb 2024 om 20:07 Precies op de aangegeven tijd geleverd. Pizza, pasta en de kip waren enorm lekker. Shoarma was goed maar niet onze smaak. Kortom wij gaan hier zeker weer bestellen!
18 feb 2024 om 19:03 Wij vonden het niet zo lekker. Aardappeltjes waren niet gaar en het was ook niet goed warm. Ik heb het eten weleens veel beter gehad bij jullie
10 feb 2024 om 19:39 Duurde wel lang (bijna uur) maar voor een zaterdagavond met Carnaval zo gek nog niet. Eten was goed heet een heerlijk zoals we gewend zijn!