PIZZERIA RESTAURANTE CAIRO-BELLA ITALIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 574 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Restaurante Cairo-Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2022 om 20:37 Het was goed verzorgd aangekomen en het smaakte prima.
31 okt 2022 om 21:09 2x goeie Pizza’s gekregen maar vanavond waren de pizza’s zacht en niet voldoende gebakken. Hopelijk volgende x beter
23 okt 2022 om 22:05 Eten was wel snel bezorgt .maar de pizza calzone had een verbrande korst was niet lekker
23 okt 2022 om 18:22 Echt heel slecht . Bestelde shoarma kebab schotel. Vlees was koud, geen aardappelschijfjes erbij en ook geen pita broodje. Was een duur geintje vandaag. Kreeg wel bij de deur te horen sorry dat langer duurde kreeg er gratis salade bij????
21 okt 2022 om 21:06 Friet besteld maar alleen heel beperkt slappe aardappelschijfjes. Blikje Heineken niet ontvangen. Om 1400 uur bestelling geplaatst voor bezorgen 1700 uur. Bezorger was ef om 1745 uur. Pizza was prima. Vind het een slechte beurt. Jammer!!
17 okt 2022 om 23:23 Bestelde kwik kwek en kwak kindermenu met een kipsnitzel staat er duidelijk bij. Kleine teleurgesteld want er zaten frikandellen in 2 stuks ipv een kipsnitzel! Teleurstellend...De boxen met gyros en kebab waren niet erg vol.
16 okt 2022 om 19:42 Heerlijk gegeten! En we werden gebeld dat het later werd. Top.
24 sep 2022 om 10:23 Heb niet gekregen wat ik had besteld de kapsalon zat bijna geen vlees in bak was maar half gevuld .dus meer betaald voor wat ik kreeg
24 sep 2022 om 1:29 Stond dat ik veel langer moest wachten maar was er zo voor de afstand
23 sep 2022 om 21:54 Uitzonderlijk lekkere pizza fruti di mare special. Top!!
21 sep 2022 om 19:56 Kapsalon kip was half gevuld, na veel gezeik aan de telefoon een nieuwe gekregen. Ook had ik betaald voor extra kaas, deze was ook niet mee geleverd. Zeer aan de prijs en niet te eten!
18 sep 2022 om 18:40 Smakeloze bende !! En veelste duur voor die bagger