PIZZERIA RESTAURANTE CAIRO-BELLA ITALIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 664 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Restaurante Cairo-Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2024 om 20:59 Heel goed!
8 jul 2024 om 19:21 Pizza was koud bij aankomst , bij de spaghetti van de kindermenu zit nu brood in het bakje waardoor je minder spaghetti krijgt
7 jul 2024 om 21:07 Prima !
5 jul 2024 om 8:02 Goed en netjes geleverd was ook nog heet . Dik tevreden
16 jun 2024 om 22:32 Bezorging was super, pizza top alleen de cripsy chicken box stond bij 6 stukjes kip. We kregen er maar 6…
9 jun 2024 om 21:18 Gewoon goed
31 mei 2024 om 21:13 Viel me erg tegen vandaag. Uiensaus zat er niet bij. Ik weet niet of ik de volgende keer nog zo snel weer iets bestel.
7 apr 2024 om 13:06 Moesten te lang wachten, en weinig eten kwa prijs. Kwaliteit was daar in tegen wel goed. Ik zal er persoonlijk niet snel weer wat bestellen, te duur na hoeveelheid eten, met z'n vieren niet genoeg aan.
2 apr 2024 om 21:32 Vlees was lekker . Maar de broodjes waren een beetje te zoutig naar mijn smaak . Ze waren precies op de aangegeven tijd bij ons
30 mrt 2024 om 19:21 Top service en heerlijk eten!
24 mrt 2024 om 0:39 Er zat wederom geen pita broodje bij de schotel.
10 mrt 2024 om 20:20 Top service