PIZZERIA RESTAURANTE CAIRO-BELLA ITALIA

PIZZERIA RESTAURANTE CAIRO-BELLA ITALIA Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 550 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Restaurante Cairo-Bella Italia. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 20:07 In 1 woord super. 2 burgers, 2 doner boxen, brood met kruidenboter en 2 drankjes. 1 tip voor het restaurant. Geef klanten de keuze uit kip of hamburger en uit kip of kalfs doner. Voor de rest was het echt heerlijk.
8 aug 2022 om 19:51 Wij wachten 50 minuten bel de pizzeria mij op het is zeer druk kan jij het zelf halen dan krijg je een fles wijn erbij Waar ik niet zat op te wachten dus zelf gehaald het is schandalig voor woorden het eten was gewoon koud en aangebrand nooit meer.
31 jul 2022 om 19:49 Eten was super qua smaak, uitermate goed qua temperatuur en fantastisch qua hoeveelheid. We hebben genoten van t eten. Bezorgtijd ca. 17:30 aangegeven en om 17:40 zaten we aan tafel, ook heel erg goed dus.
31 jul 2022 om 18:54 Zeer snel
27 jul 2022 om 8:12 Dit keer echt teleurgesteld. Bestelling rond 17.30 geplaatst, bezorgtijd 19.00 ingevoerd. Het was er pas 19.45. Incompleet, 3 items misten. Gebeld en het zou nageleverd worden met wat extra saus en blikje drinken. Dit kwam na een uur.
24 jul 2022 om 22:07 Geen extra topping gekregen maar wel voor betaald
23 jul 2022 om 19:57 Prima eten en goed bezorgd
22 jul 2022 om 19:43 Eten was op tijd en goed warm. Zag er verzorgd uit en was ook genoeg alleen de pasta bolognese had pittige saus, wat niet hoort en niet vermeld stond. Ik houd daar echt niet van dus was wel jammer.
11 jul 2022 om 19:47 Calzone was super lekker..vers gebakken.Shoarma was droog...
27 jun 2022 om 20:35 De bestelling klopte niet helemaal, maar de pizza's smaakten prima. Bezorgd voor de aangegeven tijd.
25 jun 2022 om 18:59 We hebben bijna 2 uur moeten wachten op ons eten. Dat vonden wij nogal heel lang….
10 jun 2022 om 6:47 Fast delivery and tasty food!